Voor iedereen die geraakt is door kanker...

Bij zichzelf of bij zijn naaste.

Stichting Inloophuis Burgerbrug

Missie
Steun aan iedereen die geraakt is door kanker

Visie
Creëren van een plek waar iedereen die geraakt is door kanker samen kan zijn, kan genieten van de rust op het platteland tussen de dieren en de natuur, en elkaar verder kan helpen. 

Kankervrij staat niet gelijk aan klachtenvrij. En ook als je zelf geen kanker hebt kan je leven beïnvloed worden door kanker bij iemand in je naaste omgeving. Inloophuis Burgerburg wil een plek bieden aan iedereen die te maken heeft, of heeft gehad, met kanker. Een gelegenheid om elkaar te steunen in de rust van het platteland, tussen de dieren en in de natuur.

Bij de oprichting maakt de stichting wekelijks een dagdeel (donderdagochtend) gebruik van de faciliteiten van Zorgboerderderij ‘het Roode Hart’. Tijdens dit dagdeel wordt maandelijks een activiteit georganiseerd. Doelstelling is om over tijd te groeien en het aantal dagdelen waarop het inloophuis is opengesteld uit te breiden.

Beleid
Inloophuis Burgerbrug is een stichting die is opgericht in 2022, op initiatief van Wendy Borst-Roozendaal. De stichting begint kleinschalig, met een bestuur, een beperkt aantal vrijwilligers, en hulp bij de oprichting, gegeven door mensen die als vrijwilliger verbonden zijn aan andere stichtingen. Alle vrijwilligers en het bestuur doen hun werk belangeloos. Kosten gemaakt ten behoeve van de stichting worden vergoed op basis van declaratie.

Contactgegevens
Grote Sloot 146
1754 JJ Burgerbrug
06 – 10 39 90 49

Doneren

Met deze QR code kunt u via uw internetbankieren een donatie aan ons doen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt.

Bedankt!