Voor iedereen die geraakt is door kanker...

Bij zichzelf of bij zijn naaste.

Beweeg je fit met Selina Kooy van Team sportservice Schagen

Op 14 juni 2024 organiseren Inloophuis Burgerbrug en Team Sportservice Noordkop van 10.00 – 12.00 uur een speciale workshop voor mensen die geraakt zijn door kanker. De workshop, getiteld ‘Beweeg je Fit’, vindt plaats in Inloophuis Burgerbrug, Grote Sloot 146, en combineert theorie en praktijk rondom het thema bewegen.

Het initiatief voor deze workshop ontstond uit een samenwerking tussen Team Sportservice Noordkop en Inloophuis Burgerbrug, die elkaar ontmoetten tijdens een beursvloer. Samen willen zij de positieve effecten van fysieke activiteit onder de aandacht brengen en deelnemers handvatten bieden om zich fitter te voelen.

De workshop wordt gepresenteerd door Selina Kooy van Team Sportservice Noordkop. Selina deelt waardevolle inzichten over het belang van bewegen met en na kanker. Maar het blijft niet alleen bij theorie want de deelnemers gaan ook aan de slag. Dit maakt de workshop niet alleen informatief maar ook actief en betrokken.

Voor wie?

Heb jij moeite met genoeg (blijven) bewegen? Of wil je weer fit worden tijdens of na afloop van de behandeling(en)? Dan is deze workshop geschikt voor jou!

Geïnteresseerd en zin om te bewegen? Geef je dan nu op voor de workshop ‘Beweeg je fit’ op vrijdag 14 juni. Stuur een mail naar info@inloophuis-burgerbrug.nl

Doneren

Met deze QR code kunt u via uw internetbankieren een donatie aan ons doen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt.

Bedankt!