Voor iedereen die geraakt is door kanker...

Bij zichzelf of bij zijn naaste.

Workshop Stempelen voor beginners

Op vrijdag 5 april heeft Marianne Komen bij Inloophuis Burgerbrug een unieke creatieve workshop ‘Stempelen voor beginners’ verzorgd. Marianne startte de bijeenkomst met een uitleg over de basisbeginselen van het stempelen.

De deelnemers gingen vervolgens aan de slag.  Met behulp van verschillende soorten inkt, papierstructuren en stempels, hebben de deelnemers stempelafdrukken gemaakt op wenskaarten, enveloppen en labels. Door kleuren en technieken te combineren kwamen ze tot de prachtigste creaties. Dank je wel, Marianne, voor deze gezellige workshop!

Doneren

Met deze QR code kunt u via uw internetbankieren een donatie aan ons doen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt.

Bedankt!