Voor iedereen die geraakt is door kanker...

Bij zichzelf of bij zijn naaste.

Amaryllis bollen actie Rotary Schagen

De amaryllisbollen actie van Rotary Schagen heeft € 750,- opgeleverd voor Inloophuis Burgerbrug. Op donderdag 1 februari kreeg Wendy Borst-Roozendaal van Inloophuis Burgerbrug een cheque uitgereikt van Hajo Solkesz, voorzitter van de Schager Rotary.

Een Amaryllis voor het goede doel

Elk jaar start Rotaryclub Schagen rond de feestdagen met de verkoop van Amaryllisbollen. Met de opbrengst van deze verkoop ondersteunt de Rotaryclub goede doelen, voornamelijk in Schagen en omgeving. 

Dit jaar heeft Rotary Schagen ook Inloophuis Burgerbrug mogen verblijden met een donatie. Met dank aan de Rotary Schagen en met dank aan iedereen die één of meerdere Amaryllisbollen heeft gekocht en daarmee het mooie werk van Inloophuis Burgerbrug hebben gesteund.

Inloophuis Burgerbrug gaat de donatie besteden aan het organiseren van workshops en lezingen voor mensen die geconfronteerd zijn met de diagnose kanker.

Doneren

Met deze QR code kunt u via uw internetbankieren een donatie aan ons doen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt.

Bedankt!