Voor iedereen die geraakt is door kanker...

Bij zichzelf of bij zijn naaste.

Zomervakantie

Time flies when you are having fun en jeetje wat zijn de afgelopen maanden omgevlogen.
De laatste bijeenkomst zit er al weer op en we maken ons op voor de zomervakantie.

Maar voordat we languit in het zonnetje gaan luieren willen we jullie bedanken voor jullie komst naar het Inloophuis. We vinden het mooi als jullie er zijn, luisteren graag naar jullie verhalen, vrolijk of verdrietig en hopen zo iets voor jullie te betekenen in het proces dat kanker heet.

Sommige gezichten verdwijnen, omdat ze ons niet meer nodig hebben. Nieuwe gezichten komen, juist omdat ze ons nodig hebben. Even de gedachten verzetten of troost zoeken bij lotgenoten.
Lekker creatief bezig zijn? Praten met een professional? Emoties van je af schrijven tijdens een workshop? Wandelen in de buitenlucht of genieten van een Yoga les? Het kan allemaal!

Voor het komende seizoen staan er weer veel leuke en interessante bijeenkomsten gepland en natuurlijk hopen we je dan (weer) te mogen ontmoeten.

Dankzij de Schager Uitdaging zijn er leuke connecties gemaakt en hebben we leuke workshops kunnen boeken.

Uiteraard een dank je wel aan iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor het Inloophuis. Vrijwilligers, donateurs en sprekers. 

We hopen dat iedereen mag genieten van een mooie zomer. Stel dat jouw zomer minder zonnig verloopt weet dat je ons altijd kan bereiken als daar behoefte aan is. We laten je niet alleen. Bel of mail gerust en we staan klaar met een luisterend oor of die een schouder om even lekker op uit te huilen. 

Doneren

Met deze QR code kunt u via uw internetbankieren een donatie aan ons doen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt.

Bedankt!