Voor iedereen die geraakt is door kanker...

Bij zichzelf of bij zijn naaste.

Onze website

Welkom op onze website. Stiekem zijn we hier best een beetje trots op…

De initiatiefneemster van ons inloophuis is Wendy Borst. Haar persoonlijke verhaal kunt u lezen op onze homepage. In het voorjaar van 2020 was het zover…de eerste bijeenkomst in het Inloophuis Burgerbrug. Een grote opkomst en veel mooie en leuke ontmoetingen. Hoe een idee realiteit wordt! Door de Covid-pandemie konden er de afgelopen twee jaar helaas geen bijeenkomsten worden gehouden. Maar dat betekent niet dat er niets is gebeurd.

Inmiddels is het Inloophuis Burgerbrug meer dan alleen een idee. Een prachtige donatie van de Eleven Flower Foundation was het moment om het Inloophuis officiëler aan te pakken. Inmiddels heeft Wendy een heel team om zich geen verzameld en op 29 juli j.l. heeft dit geresulteerd in de oprichting van de Stichting Inloophuis Burgerbrug. Binnenkort hopen wij ook de ANBI-status toegewezen te krijgen.

Vanaf mei hebben we weer bijeenkomsten kunnen organiseren en ook voor het najaar is een leuk, interessant en gevarieerd programma bedacht. Want buiten informeren en een luisterend oor is het inloophuis Burgerbrug ook een plek om samen te delen, te lachen, maar ook een eventuele  traan gaan we niet uit de weg. Een plek voor antwoorden op vragen of juist om even het hele ziekteproces te vergeten tijdens een bezoek aan de dieren, de tuin, tijdens een wandeling of een creatieve activiteit. 

En dat team? Die gaan we in de komende weken allemaal voorstellen.

Doneren

Met deze QR code kunt u via uw internetbankieren een donatie aan ons doen, waarbij u zelf het bedrag bepaalt.

Bedankt!